Voedingspraktijk Balans

 

 


     
      Anne Aaldijk

De begeleiding


Voedingspraktijk Balans is opgericht door Anne Aaldijk. Betrokken begeleidt zij mensen, die de wens hebben om op een verantwoorde manier af te vallen en zich bewust willen worden van de dingen die hen hierbij in de weg staan. 

Anne biedt begeleiding op maat in de vorm van trajecten. In een traject neemt ze de tijd om van elke cliënt de unieke achtergrond te leren kennen. Om van daaruit een geschikte weg te vinden én te bewandelen naar de gewenste situatie. 

Anne is zowel Voedingsdeskundige als Holistisch energetisch Therapeut. In een traject zet ze als Voedingsdeskundige steeds haar brede deskundigheid in op het gebied van voeding en afvallen. Als therapeut geeft ze ruimte en ondersteuning aan bewustwordingsprocessen en gedragsverandering. Ze bespreekt samen met de cliënt welke items in een traject belangrijk zijn. Bewustwording beschouwt zij als één van de krachtigste middelen om doorbraken te realiseren op elk gebied waar 'onrust' zit.

Anne staat holistisch in het leven en gelooft dat onze fysieke gevoelens, emoties en gedachten allemaal energieën zijn en invloed hebben op elkaar. Door deze energieën vrijer te laten stromen, ontstaat er veelal een andere situatie en een betere balans.

Overzicht afgeronde opleidingen:

 • Holistisch energetisch therapeut
  HBO-beroepsopleiding bij onderwijsinstelling Caduceus

 • Voedingsdeskundige
  HBO-beroepsopleiding bij Kosmeoo Health
 • Medische Basiskennis
  HBO beroepsopleiding voor therapeuten bij Civas

 • gerichte cursussen in combinatie met eigen levenservaring op het gebied van:
  . hoogsensitiviteit (coaching bij hoogsensitiveit)
  . innerlijk kind-energieen (reading en healing van het innerlijke kind)
  . lichaamsbewustzijn en het omgaan met emoties

 • HEAO Bedrijfseconomie
  Hogeschool Brabant

 • VWO
  Scholengemeenschap Noordendijk Dordrecht